I Østerdalen ved Tronfjell blåser den kalde fjellufta over toppen og ned mot Tynset. Den tørre, friske fjelllufta brukes aktivt i produksjonen av vår urnorske spekeskinke. God tid, masse omtanke – og ikke minst kjærlighet til spekeskinke, bidrar også til at vår velhengte spekeskinke er av aller ypperste kvalitet.
Håndverket som utføres gir en verdi i seg selv
– et håndverk som har røtter som strekker seg
tilbake til jernalderen i Norge.
Kun norske kjøttråvarer av beste kvalitet, med riktig fettinnhold, blir brukt til produksjon av Tronfjellskinken.
Tronfjell velhengt spekeskinke henger til modning i 24 måneder, dette gir en mør og fløyelsmyk skinke, som smelter på tungen. Skåret i tynne skiver eller skavet tynt av en hel skinke med kniv – den gir deg en smak av urnorske tradisjoner.
Vi anbefaler å servere Tronfjell spekeskinke sammen med gode norske råvarer.
Oppskrifter i dette konseptet
Tronfjell på bruschetta med oliven og rosmarin
Tronfjell langtidsmodnet spekeskinke på bruschetta med oliven og rosmarin