I Østerdalen ved Tronfjell blåser den kalde fjellufta over toppen og ned mot Tynset. Den tørre, friske fjellufta brukes aktivt i produksjonen av vår urnorske spekeskinke.
God tid, masse omtanke – og ikke minst kjærlighet til spekeskinke, bidrar også til at vår velhengte spekeskinke er av aller ypperste kvalitet.
Håndverket som utføres gir en verdi i seg selv – et håndverk som har røtter som strekker seg tilbake til jernalderen i Norge. Kun norske kjøttråvarer av beste kvalitet, med riktig fettinnhold, blir brukt til produksjon av Tronfjellskinken.
Tronfjell velhengt spekeskinke henger til modning i 24 måneder, dette gir en mør og fløyelsmyk skinke, som smelter på tungen. Skåret i tynne skiver eller skavet tynt av en hel skinke med kniv – den gir deg en smak av urnorske tradisjoner.
Vi anbefaler å servere Tronfjell spekeskinke sammen med gode norske råvarer. Urnorske tradisjoner – og kvalitet skapt av norske hender og norsk natur.
Produkter i konseptet
Oppskrifter i konseptet

Egg benedict på svele med Tronfjell spekeskinke og asparges
Oppskrift

Tronfjell med grønn asparges
Oppskrift

Fjøl med spekemat, urterømme og lompe-chips
Oppskrift

Stor tapasfjøl med spekemat, knekkebrød og multemarmelade
Oppskrift

Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke
Oppskrift

Vafler med urter, kremost og skinke
Oppskrift

Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger
Oppskrift