Tronfjell - erkenorsk spekeskinke av ypperste kvalitet

Tronfjell logo negativ alt2 CMYK
Tronfjellskinke sortiment

I Østerdalen ved Tronfjell blåser den kalde fjellufta over toppen og ned mot Tynset. Den tørre, friske fjellufta brukes aktivt i produksjonen av vår urnorske spekeskinke.

God tid, masse omtanke – og ikke minst kjærlighet til spekeskinke, bidrar også til at vår velhengte spekeskinke er av aller ypperste kvalitet.

Håndverket som utføres gir en verdi i seg selv – et håndverk som har røtter som strekker seg tilbake til jernalderen i Norge. Kun norske kjøttråvarer av beste kvalitet, med riktig fettinnhold, blir brukt til produksjon av Tronfjellskinken.

Tronfjell velhengt spekeskinke henger til modning i 24 måneder, dette gir en mør og fløyelsmyk skinke, som smelter på tungen. Skåret i tynne skiver eller skavet tynt av en hel skinke med kniv – den gir deg en smak av urnorske tradisjoner.

Vi anbefaler å servere Tronfjell spekeskinke sammen med gode norske råvarer. Urnorske tradisjoner – og kvalitet skapt av norske hender og norsk natur.

Tronfjellskinke
Skivet Tronfjellskinke på fjøl
Tronfjell bit
Tronfjellskinke hel med ben
Skivet Tronfjellskinke på stein