Livèchekyllingen produseres av lokale bønder i Indre Østfold, Råde og Kongsberg.
FRØSHAUG GÅRD • LØKEN GÅRD • NEDRE GRINI GÅRD
NYGÅRD • NORD GUNNES GÅRD
Livèchekylling er utviklet etter inspirasjon fra de
beste, franske kvalitetskyllingene. Den er av en saktevoksende rase, og
vokser derfor sakte og harmonisk.
Fôret er tilsatt urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, gir en smak som er unik i det norske markedet.
Fôret er tilgjengelig for kyllingene hele tiden – og sammensetningen av vitaminer og proteiner i fôret sikrer riktig vekst.
Kyllingen lever i et rolig og tilrettelagt miljø og har en spesialkonstruertveranda der de kan gå inn og ut etter eget ønske.
Den beste råvaren
Livèchekylling en fantastisk råvare; med smak og god struktur. Rett og slett et meget godt utgangspunkt for å produsere de aller beste kyllingrettene i ditt repertoar.
Det er viktig for oss å utnytte hele dyret, slik at ingen av delene går til spille.
Vi tilbyr, i tillegg til hel kylling, et bredt spekter av stykningsdeler av Livèchekyllingen.

Tilfredsstiller alle dyrevelferdskrav
- Saktevoksende rase.
- Krav om maks 30 kg (ca. 10 kyllinger) per kvadrameter. Plass til å utøve sine naturlige adferdsbehov.
- Tilgang til naturlig dagslys som gjør at kyllingene følger naturlig døgnrytme.
- Spesialkonstruert veranda med tak der dyrene kan gå inn og ut etter eget behov.
- Tilgang til aktiviteter inne i huset med ekstra strømateriale, torvkasser og broer slik at de kan utfolde seg og være i kan utfolde seg og være i aktivitet.
- Gjennomføring av eksterne revisjoner/tredjepartskontroller av driften og kyllinghusene jevnlig.
Livècheprodukter
Oppskrifter med Livèchekylling

American BBQ: Flatbird av Livèchekylling
Oppskrift

Korean BBQ: “Bulgogibowl” med Livèche kyllingbryst
Oppskrift

American BBQ: Beer Can Chicken av Livèchekylling
Oppskrift

Mexican BBQ: Pollo al carbon med grillet maissalat og lime- og korianderris
Oppskrift

Livèchekylling med salvie
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift

Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift

Ramen med Livèche kyllingfilet
Oppskrift

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Oppskrift

Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Oppskrift

Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Oppskrift

Popcorn-Livèche med sursøt dip
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift

Livèchekyllingvinger - 2 ways
Oppskrift

Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Oppskrift

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Oppskrift

Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift

Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift

Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Oppskrift

Indisk butter chicken med Livèchekylling
Oppskrift

Smoky Flavours - Livèche kyllingfilet med appelsin- og gulrotpuré, røkte gulrøtter og røkt popcorn
Oppskrift

Smoky Flavours - Endiveblader fylt med Livèche kyllingfilet surret i eldhusrøkt bacon
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift