Julen er en viktig sesong for oss som driver i
matbransjen. Vi har alt du trenger av kjøtt og egg til
jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre
det enklere i en travel juletid. Med sterke merkenavn som Gilde og
Prior, samt et komplett sortiment, kan vi tilby det meste til
julebordsesongen.
Håper du lar deg inspirere! I denne artikkelen finner du vårt sortiment av alle typer julemat.
Produkter i konseptet – Ribbe
Produkter i konseptet – Pinnekjøtt
Produkter i konseptet – Pølser
Produkter i konseptet – Medister
Produkter i konseptet – Bacon og tilbehør
Produkter i konseptet – Julepålegg
Produkter i konseptet – Egg og eggprodukter
Oppskrifter i dette konseptet
Tonjes tradisjonelle juleribbe
Oppskrift
Thereses multepavlova
Oppskrift
Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift
Martins pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe
Oppskrift
Mortens asiatiske ribbe med fiken, ris og fennikel
Oppskrift
Krydderstekt ytrefilet av reinsdyr med bakte rotgrønnsaker og tranebærsjy
Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift
Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift
Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum
Oppskrift
"Hel" kalkun med pistasj og aprikos, epler, sopp og rosenkål. Sellerikrem, kastanjesaus og stekte poteter.
Oppskrift
Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter
Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift
Ovnsbakt pinnekjøtt med fenikkel og sort pepper. Hvite bønner, spinat og confiterte rotfrukter. Persilleskum
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift
Helstekt svinelår med glaserte rødbeter, syltet boretaneløk og kokte poteter.
Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift
Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
Oppskrift
Tartar av indrefilet med sild, pepperrotkrem, vaktel eggeplomme, rødbetesirup og rugsmuler
Oppskrift