Julen er en viktig sesong for oss som driver i
matbransjen. Vi har alt du trenger av kjøtt og egg til
jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre
det enklere i en travel juletid. Med sterke merkenavn som Gilde og
Prior, samt et komplett sortiment, kan vi tilby det meste til
julebordsesongen.
Håper du lar deg inspirere! I denne artikkelen finner du vårt sortiment av alle typer julemat.
Produkter i konseptet – Ribbe
Produkter i konseptet – Pinnekjøtt
Produkter i konseptet – Pølser
Produkter i konseptet – Medister
Produkter i konseptet – Bacon og tilbehør
Produkter i konseptet – Julepålegg
Produkter i konseptet – Egg og eggprodukter
Oppskrifter fra God mat – God Jul-konseptet

Tonjes tradisjonelle juleribbe
Oppskrift

Thereses multepavlova
Oppskrift

Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift

Martins pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe
Oppskrift

Mortens asiatiske ribbe med fiken, ris og fennikel
Oppskrift

Krydderstekt ytrefilet av reinsdyr med bakte rotgrønnsaker og tranebærsjy
Oppskrift

Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift

Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift

Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum
Oppskrift

"Hel" kalkun med pistasj og aprikos, epler, sopp og rosenkål. Sellerikrem, kastanjesaus og stekte poteter.
Oppskrift

Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter
Oppskrift

Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift

Ovnsbakt pinnekjøtt med fenikkel og sort pepper. Hvite bønner, spinat og confiterte rotfrukter. Persilleskum
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift

Helstekt svinelår med glaserte rødbeter, syltet boretaneløk og kokte poteter.
Oppskrift

Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift

Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
Oppskrift

Tartar av indrefilet med sild, pepperrotkrem, vaktel eggeplomme, rødbetesirup og rugsmuler
Oppskrift