FOR KUNDER ØSTAFJELLS, NÅ GJØR VI DET ENKELT Å SETTE ØSTLANDSKE RÅVARER PÅ MENYEN!

Norske råvarer har en kvalitet og historie som overgår det meste i Europa! De norske dyrene har det godt; dyrehelsen er på topp med lavt smittepress og antibiotikabruk, som igjen gir oss kjøtt av ypperste kvalitet.

VÆR STOLT AV DET NORSKE OG LOKALE

Vi vet også at dine kunder blir mer og mer opptatt av lokal- og kortreist mat, og derfor ønsker Nortura PROFF å gjøre det enklere for deg å sette lokalmat på menyen.

Med 20.787 stolte bønder fordelt over hele Norge og 36 produksjonssteder fordelt på våre 13 fylker - så har vi produsenter og produksjon nær deg, som gjør veien fra beite til bord kort.

NOEN AV VÅRE BESTE RÅVARER

Østlandet er alt fra høye og dramatiske fjell i Jotunheimen til vakkert kulturlandskap i innlandet. I det varierte landskapet finner du milelange beitemarker i den ville naturen fylt av ulike typer lav, urter og lyng. Det kan derfor sies at beiteforholdene på Østlandet gir mye smak i kjøttet som kommer herifra. Områdene rundt Mjøsa - Mjøsbygdene, Stange og Nes er nemlig blant Norges mest fruktbare landbruksområder, og regnes som selveste hjertet i norsk matproduksjon.

FOREDLING PÅ GOL, RUDSHØGDA OG TØNSBERG

Nortura Gol er vårt hovedanlegg forforedling av spesialiteter, Rudshøgdaer vår ekspert på storfe, og anleggeti Tønsberg foredler Østlandetssvineprodukter. Felles for dem alle erat de er viktige hjørnestensbedrifter oghar lang erfaring, kjærlighet og tradisjonfor det de foredler. Også ligger de midt i“det norske matfatet”.