VÆR STOLT AV DET NORSKE OG LOKALE
Vi vet også at dine kunder blir mer og mer opptatt av lokal- og kortreist mat, og derfor ønsker Nortura PROFF å gjøre det enklere for deg å sette lokalmat på menyen.

Vi har 17.214 stolte bønder fordelt over hele Norge og 33 produksjonssteder fordelt på 13 fylker. Det betyr at vi har produsenter og produksjonsanlegg nær deg, som igjen gjør veien fra beite til bord kort.

NOEN AV VÅRE BESTE RÅVARER
Midt-Norge er rik på historie og tradisjoner, og er et område med store variasjoner når det gjelder natur og værforhold. Naturen er blant det flotteste i Norge, med vakre fjell, lange fjorder, store enger, vidder, skog og våtmark. Regionen har mange øyer, lang kystlinje, og er hjem for mange nasjonalparker og naturreservater.
Med skiftende værforhold gir dette unike beiteforhold med en vekstsesong som gir stadig påfyll av friske, saftige og næringsrike urter. I tillegg gir frodig beitegress i krevende kyst- og fjellterreng, saftig og mørt kjøtt.

FOREDLING I MALVIK OG STEINKJER, BYGDENES BY

Anleggene våre i Malvik og Steinkjer er to av Norges beste og mest moderne anlegg. Her er det høy kompetanse og kyndige hender som håndterer råstoff fra noen av Norges beste landbruksområder.

STOLTE BØNDER
Gunhild Jenssen og hennes mann Marius Vang Stene er begge oppvokst på gård. I dag forpakter de familiegården Vinje Bruk i Mosvik i Nord-Trøndelag som de på sikt skal overta. Det er en kjent, stor og ærverdig gammel gård som ligger vakkert til midt i bygda. Der går storfe av rasen Charolaise ute på store beiteområder rundt gården og bidrar til å holde landskapet ved like.

Marius og Gunhild er opptatt av å produsere det aller beste kjøttet som selvfølgelig blir levert til anlegget i Malvik.

Dette er én av 3941 stolte bønder fra Midt- Norge som hver dag jobber for å levere det beste området har å by på.

Vår jobb er å gjøre veien fra gård til tallerken så kort som overhodet mulig!