Nortura PROFF ønsker å være en solid støttespiller for våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle både produkter, menyer og konsepter, slik at vi i fellesskap kan bidra til at dine gjester blir enda mer fornøyde.

Derfor utvikler vi også både konsepter og menyforslag – for å inspirere deg, men også for å gjøre det enklere for deg som kunde.

Her presenterer vi et lite utvalg av våre konsepter.

Ajour

Ajour

Ajour et sett av ferdig tilberedte retter i riktig mengde. Vi gir deg jevn kvalitet, god smak, valgfrihet, redusert matsvinn, inspirasjon og frigitt tid på kjøkkenet.

Tronfjell

Tronfjell

Erkenorsk spekeskinke av ypperste kvalitet. Inspirert av vikingenes tradisjoner og solide håndverk for fremstilling av spekeskinke - langtidsmodna på datidens Tunnusetr (Tynset).

Urfe

Urfe

Urfe er eksklusivt storfekjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Kjøttet er finfibret, ekstra smaksrikt og har en unik mersmak av norsk natur.

Livèchekyllling

Livèchekyllling

Norsk kylling i verdensklasse Livèchekylling er utviklet etter inspirasjon fra de beste, franske kvalitetskyllingene. Den er av en saktevoksende rase, og vokser derfor sakte og harmonisk.

BURGOMANIA

BURGOMANIA

I BURGOMANIA gir vi deg inspirasjon, tips og alt du trenger for å sette burger på menyen!

Lam frå Hardanger

Lam frå Hardanger

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie! Gilde har en rekke spennende lamme-produkter. Og nå får vi også endelig lam fra Hardanger!

Stykkevis & Delt

Stykkevis & Delt

- Hver eneste del teller! Stykkevis & Delt handler om å utnytte ressursene fullt ut. Når våre norske bønder tar så godt vare på dyra, får kjøttet en ekstra verdi - hver eneste del teller!

DudeFood

DudeFood

DudeFood er Streetfoods kresne og erfarne storebror! DudeFood har vokst frem i kjølvannet av streetfood, men er mer eksklusivt, mer ordnet og mer kompetent.

God mat -  god jul

God mat - god jul

Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.

Pålegg til Begjær!

Pålegg til Begjær!

Norge er en brødspisende nasjon. Hva slags pålegg du spiser, og tilbehør du bruker,mhar mye å si for smaksopplevelsen.

Diner

Diner

Det sies at amerikanske diners oppsto på slutten av 1800-tallet, men da med utsalg fra hest og vogn. Dinerskonseptet har gått gjennom flere endringer, men beholdt modellen med rimelig og velsmakende mat...

Smak av Norge

Smak av Norge

Smak av Norge gir deg inspirasjon til 8 menyer du kan servere turister, med en svært lav kuvertpris samtidig som du kan tjene penger. Nortura PROFF presenterer her 8 menyer som kan inspirere deg til...

Pølser på Menyen - Prior

Pølser på Menyen - Prior

Prior har et bredt og variert tilbud av kylling- og kalkunpølser. Fra de kjente og kjære Wiener- og Grillpølsene, til den spanskinspirerte favoritten Chorizopølse. her er det noe for alle som elsker pølser, men...

Pølser på Menyen - Gilde

Pølser på Menyen - Gilde

Gilde og Priors komplette tilbud av pølser gjør det enkelt å tilpasse menyer for alle serveringssteder. Vårt sortiment går fra alle de gode, tradisjonelle variantne, til spennende gourmetpølser som...

Tapas

Tapas

Ikke noe er mer fleksibelt enn tapas – kokkens fantasi og gode råvarer bestemmer resultatet. Enkelt er det også, da det meste kan gjøres klart på forhånd.

5 Ingredienser

5 Ingredienser

Med 5 ingredienser kan du redusere tiden du bruker på både innkjøp og matlagning og allikevel lage velsmakende og næringsrike måltider.

Gilde Øst

Gilde Øst

Det Gildeste fra Østlandet - For kunder østafjells nå gjør vi det enkelt å sette østlandske råvarer på menyen!

Gilde Nord

Gilde Nord

Det Gildeste fra Nord-Norge - For kunder fra Bodø og nordover nå gjør vi det enkelt å sette nordnorske råvarer på menyen!

Gilde Midt-Norge

Gilde Midt-Norge

Det Gildeste fra Midt-Norge - For kunder i midt-norge nå gjør vi det enkelt å sette råvarer fra midt-norge på menyen!

Gilde Rogaland

Gilde Rogaland

Det Gildeste fra Rogaland - For kunder i Stavangerområdet og Agder nå gjør vi det enkelt å sette matfylket Rogaland på menyen!

Gilde Vestlandet

Gilde Vestlandet

Det Gildeste fra Vestlandet - For kunder fra Rogaland til Sogn- & fjordane. Nå gjør vi det enkelt å sette vestlandske råvarer på menyen!