i vårt matmagasin Trend & Tradisjon

Trend Tradisjon 2757

Hvert år gir vi ut vårt trendmagasin Trend & Tradisjon. Her finner du trendartikler, oppskrifter og inspirasjon. I Trend & Tradisjon ønsker vi å oppdatere deg på de viktigste trendene vi ser at kommer i vårt marked. Og vi håper at du lar deg inspirere til å utnytte noen av disse trendene – og ser muligheter i både oppskriftene og råvarene.

NB: Noe av informasjonen i magasinene kan være utdatert, da de er utgitt tidligere år.

Utgaver

Trend Tradisjon 6. utgave

Utgitt 2024

Trend & Tradisjon 6 gir masse inspirasjon rundt Bakeri - og caféfristelser, blant annet smørbrød og snitter. Vi tar en tur til Frankrike med tradisjonelle franske retter (avec un petit twist), som er i trendbildet akkurat nå - og gir deg inspirasjon og oppskrifter med vår toppserie Gilde Gullkalv. Magasinet gir deg også over 10 oppskrifter på fristende sommersalater, samt mange andre trender og oppskrifter.

Du kan bla i magasinet her!

Ønsker du magasinet tilsendt i papirutgave, send oss en mail på proff@nortura.no med hvilken utgave og adressen det skal sendes til, så sender vi deg pr. post.

Trend & Tradisjon 5. utgave

Utgitt 2022

Trend & Tradisjon 5 starter med en stor trendartikkel med de 8 viktigste trendene i serveringsmarkedet i kjølvannet av pandemien. Vi gir deg en reise til Singapore, med spennende retter fra Sørøst-Asia, håndholdt mat fra ulike verdenshjørner og inspirasjon til å sette annerledes stykningsdeler på menyen. Magasinet er også proppfullt av inspirerende oppskrifter og en av de hotteste trendene på restaurantmarkedet; Smoky flavours.

Du kan bla i magasinet her!

Ønsker du magasinet tilsendt i papirutgave, send oss en mail på proff@nortura.no med hvilken utgave og adressen det skal sendes til, så sender vi deg pr. post.

Trend & Tradisjon

Utgitt 2019

I vår fjerde utgave av Trend & Tradisjon kan du blant annet lese om den voksende 90-talls-trenden, bli inspirert av japansk Izakaya og bli kjent med den nye typen sjokolade; Ruby Chocolate. Vi gir deg gode oppskrifter basert på fargen "Gen Z yellow", Digge Sprø kylling-produkter og vi forteller om noe av det aller aller beste vi kan by på av råvarer; nemlig tørrhengt kjøtt.

Du kan bla i magasinet her!

Ønsker du magasinet tilsendt i papirutgave, send oss en mail på proff@nortura.no med hvilken utgave og adressen det skal sendes til, så sender vi deg pr. post.

Trend & Tradisjon 3. utgave

Utgitt 2018

I vår tredje utgave av Trend & Tradisjon kan du lese om det aller beste av norsk biffkjøtt til menyen, vi besøkte burgerrestauranten "Kompis" og vi snakker om noen av de aller største trendene; Les blant annet om Smaker fra Midt Østen, "Root-to-stem"-trenden og 10 ting du bør tenke på når du skal sette burger på menyen.

Du kan bla i magasinet her!

Ønsker du magasinet tilsendt i papirutgave, send oss en mail på proff@nortura.no med hvilken utgave og adressen det skal sendes til, så sender vi deg pr. post.

Trend & Tradisjon 2. utgave

Utgitt 2017

I Trend & Tradisjon 2 kan du blant annet lese om Urfe - eksklusivt kjøtt fra de stedegne, opprinnelige, gamle norske melkeferasene. Du kan bli inspirert av vårt Hawaii-tema som er influert av mange ulike matkulturer fra hele verden, og som er veldig variert og smaksrikt. Og du kan bli kjent med

Eldhus-produktene som kommer fra vakre Voss på vestlandet. Her er det det gamle håndverket som gir den fine modningen og den gode smaken.

Du kan bla i magasinet her!

Dette magasinet finnes dessverre ikke lenger i papirform.

Trend & Tradisjon 1. utgave

Utgitt 2016

I vår aller første utgave av Trend & Tradisjon inspirerer vi deg til ulike måter å bruke bacon på ulike måter og du kan også lese om trendrettene Ramen og Bowls! Vi gir deg en rekke pizzaoppskrifter og produktene til å lage dem - og tradisjonsmaten kjøttkaker settes på menyen.

Du kan bla i magasinet her!

Ønsker du magasinet tilsendt i papirutgave, send oss en mail på proff@nortura.no med hvilken utgave og adressen det skal sendes til, så sender vi deg pr. post.