Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar
19. februar lanserer Nortura PROFF mange spennende, nye produkter til proffmarkedet. Blant annet kan vi by på Gilde kjøttboller med nye smaker, marinerte kyllingstrimler fra Prior og nye stykningsdeler av Gilde Ungfe. Her kan du se en presentasjon av produktene.
Vi lanserer to nye, digge smaker på kjøttboller; Meksikansk og italiensk!
Dette er populære smaker i trend, som du enkelt kan sette på menyen. Bruk dem til enkle retter med tilbehør, pastaretter, supper – eller på pizza!
Gilde Meksikanske kjøttboller
• Laget av storfe og svin, 72% kjøtt
• Med løk, tomat, hvitløk, jalapenos og meksikansk krydder
• Nydelig smak – og populær smaksretning i trend
• God og løs konsistens, hjemmelaget rustikt preg
• Ferdig stekt, praktisk og enkelt å tilberede
Gilde Italienske kjøttboller
• Laget av storfe og svin, 72% kjøtt
• Med parmesan, tomat, løk, hvitløk og italienske krydder
• Nydelig smak – og populær smaksretning i trend
• God og løs konsistens, hjemmelaget rustikt preg
• Ferdig stekt, praktisk og enkelt å tilberede
• Utviklet av en italiener – som har brukt sin bestemors oppskrift
Vi lanserer to nye varianter av rå strimlet kylling med smaksrike marinader og krydder! Prior Strimlet kylling med BBQ-marinade og Prior Strimlet kylling med kebabkrydder. Dette er meget anvendelige produkter som kan benyttes i en rekke ulike retter; wok, salater, pastaretter, meksikanske retter, supper, sandwich, wraps og flere andre. Perfekt til pizza!
Vi lanserer to nye, spennende stykningsdeler av Ungfe:
Gilde Ungfe Teres Major
Teres major er et biffstykke som kommer fra skuldermuskelen på storfe, rett under skulderbladet. Det er også kjent som ”petit tender” på fransk, og det er en lite kjent, men smakfull del av storfe som er økende i popularitet blant kjøttelskere. Stykningsdelen regnes som et av de aller møreste delene av storfe – og kan tilberedes på samme måte som andre biffer; grilles, braiseres eller helstekes. Dette er en rimelig stykningsdel som også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.
Gilde Ungfe Mørbrad
Mørbrad er en mør, mager og finfibret stykningsdel, med god kjøttsmak. Den er meget anvendelig – og kan brukes til biff, helsteking, tranchering, tartar, carpaccio og løvbiff. Denne rimelige stykningsdelen blir ofte undervurdert, men har en stabil mørhet, som gjør at den også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.
Vi lanserer også Gilde Kjøttdeig med 21 % fett, en krydret spekeskinke fra Tynset og flere andre produkter.
Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt magasin her.
Alle de nye produktene
Oppskrifter med de nye produktene
Tagliata med Ungfe Teres Major
Oppskrift
Ungfe Teres Major med trøffelsmør, stekt sopp og grillet spisskål
Oppskrift
Bowl med Meksikanske kjøttboller, ris, chipotlesaus og hvit bønne-guacamole
Oppskrift
Subs med Meksikanske kjøttboller, Pico de gallo, guacamole og syltet rødløk
Oppskrift
Suppe med italienske kjøttboller, squash, orzo og spinat
Oppskrift
Kylling BBQ-burritos med salsa, yoghurt- og rømmedressing
Oppskrift
Quesadillas med strimlet BBQ-kylling, rødkål, mais og chunky guacamole
Oppskrift
Strimlet kyllingkebab med tomatsalat, urtefries og tzatziki
Oppskrift
Kylling kebabtallerken med hummus, rødkål, salat og hjemmelaget pitabrød
Oppskrift
Italienske kjøttboller med tomatsalat, salsa verde og ricottakrem
Oppskrift
Pizza med Meksikanske kjøttboller, hjemmelaget pizzasaus, grillet avokado og tortillachips
Oppskrift
Pizza med BBQ-marinert kylling, BBQ-saus og ferske cherrytomater
Oppskrift
Pizza med Italienske kjøttboller, San Marzano-tomater og fersk mozzarella
Oppskrift
Pizza med Ungfe Teres major, gremolata og syltet løk
Oppskrift