Lammepølser med spansk omelett og salsa verde

  • min

DudeFood - ekte dudes elsker pølser

Thulefjords lammepølse er bygd på nordnorsk kvalitet og tradisjon. Kombiner den med en spansk hissigpropp, ala Gilde chorizopølse. Server med deilig spansk tortilla og bruk saften av chorizopølsen til å sette preg på den spanske omeletten du serverer med.

  1. Lammepølser:

    Stek pølsene i stekepanna med litt olje hver for seg hvis du ønsker å ta vare på saften fra chorizopølsen for å smaksette tortillaen.

  2. Tortilla, spansk omelett:

    Kok potetbitene i stor teflonpanne med rikelig salt og pepper og litt olje til de er helt myke. Visp eggene godt med litt salt og cayennepepper og slå de kokende potetbitene i under omrøring. Slå alt tilbake i panne. Vi gjør dette slik at potetene blir jevnt fordelt i tortillasen. Tilsett saften fra chorizopølsen hvis ønskelig.

  3. Salsa Verde:

    Skjær paprikaen og hvitløk i biter og stek dem i panna til paprikaen begynner å falle sammen. Kjør alt på stavmikser til det er glatt. Smak til med salt.

  4. Fennikelsalat:

    Fennikel høvles tynt på maskin/mandolin og blandes med presset sitronsaft, olivenolje og persille