Burger av brisket med chili, bacon og løkringer

  • min

  1. Elt burgerdeigen med salt og pepper til en seig deig. Form til burgere og grill på begge sider på en varm grill. Legg over på indirekte varme, legg på ost og la steke til osten er smeltet.

  2. Stek bacon sprøtt og legg på burgeren. Grill jalapenos på varm grill til gylne og myke, ca. 2 minutter.

  3. Grill burgerbrødet og server til burgeren med chilimajones, tomatskiver, friterte løkringer og grillet jalapenos. 

  4. Løkringer

    Skrell løk og skjær i skiver, ca. 1 cm tykke. Løsne i ringer og legg i kaldt vann i 10 minutter. Tørk godt av på tørkepapir. 

    Varm opp olje til fritering (180 °C).

    Rør sammen øl, hvetemel og bakepulver til en glatt røre. Dypp ringene i røren så de er godt dekket og friter til gylne. Gjør dette i puljer. La rene av seg på litt kjøkkenpapir.