Stadig flere kokker oppdager hvilke spennende muligheter som ligger i «glemte» stykningsdeler. På restauranter og kantiner verden over serveres det i dag fantastiske retter av kjøttstykker som tidligere gikk til oppmaling. Bevisstheten rundt det å utnytte hele dyret er rett og slett blitt trendy, og hva er vel bedre enn det?

Stykkevis & Delt er Gildes svar på den økende interessen. Dette er en serie produkter som tar utgangspunkt i røffe stykningsdeler, og hvor de fleste tåler mye behandling, og egner seg derfor til både langsteking, reale gryteretter og sous vide.

For deg med kjærlighet til mat, kan du nå la deg inspirere til å trylle frem delikatesser av spennende råvarer som storfekjake, skankskiver, storfenakke, kam med 3 ben av kalv, flankestek og slakterbiff – for å nevne noen få. Og her et det fritt frem for kreativiteten; dette er reale produkter som tillater både marinering, røyking, steking, grilling, og braisering.

Stykkevis & Delt er førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.

Relaterte artikler

Nytt fra Nortura PROFF: Sortiment for institusjoner

Nytt fra Nortura PROFF: Sortiment for institusjoner

I denne brosjyren presenterer vi et utvalg produkter fra vårt brede sortiment, spesielt tilpasset institusjonenes daglige behov.

Les mer
Eldhusrøkte spesialiteter fra Evanger

Eldhusrøkte spesialiteter fra Evanger

Eldhusproduktene kommer fra vakre Evanger i Voss kommune.

Les mer
Gilde Svinekjaker Marinert I Ægir Øl gikk av med seieren for Årets produkt!

Gilde Svinekjaker Marinert I Ægir Øl gikk av med seieren for Årets produkt!

Nortura PROFF ble nominert for Årets leverandør for tredje året på rad og har vunnet to ganger. I år var vi så heldige å gå av med seieren for Årets produkt!

Les mer