Lam frå Hardanger

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie! Gilde har lam fra Lofoten, Trollheimen, Fjordfylket og Hallingskarvet. Vi har lam av villsau fra Helgelandskysten. Og nå får vi også endelig lam fra Hardanger! Her får vi tilgang til 22.000 sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Sandeid som foredler produktene. 

Oppskrifter i dette konseptet

Lam ytrefilet av Lam frå Hardanger

med persillerotpuré, sort gulrotkrem og varmt soyasmør

Pannestekt Lammefilet av Lam frå Hardanger

med braisert endive,sauterte poteter og jordskokkskum

Bakt lammenakke av Lam frå Hardanger

med ovnsbakte gulrøtter, sjalottløk og demiglace

Braiserte lårskiver av Lam frå Hardanger

med bakt tomat, karamellisert sjalottløk og potetpuré

Bakt mørbrad av Lam frå Hardanger

med hasselbacknepe, Egg 63, parmesanskum og persillerotchips

Sharingplate med Lam frå Hardanger bogstek og lammeribbe

servert med glaserte neper, persillerotchips, råstekt blomkål og demi glace

Relaterte artikler

Lam frå Hardanger

Lam frå Hardanger

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie! Gilde har lammeprodukter fra Lofoten, Trollheimen, Fjordfylket og Hallingskarvet. Vi har lam av villsau fra Helgelandskysten. Og nå får vi også endelig lam fra Hardanger! Her får vi tilgang til 22.000 sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Sandeid som foredler produktene. Vi har besøkt bøndene på Brattespe i Hardanger.

Les mer