NÅ GJØR VI DET ENKELT Å SETTE NORD-NORSKE RÅVARER PÅ MENYEN

Norske råvarer har en kvalitet og historie som overgår det meste i Europa! De norske dyrene har det godt; dyrehelsen er på topp med lavt smittepress og antibiotikabruk, som igjen gir oss kjøtt av ypperste kvalitet.

VÆR STOLT AV DET NORSKE OG LOKALE

Vi vet også at dine kunder blir mer og mer opptatt av lokal- og kortreist mat, og derfor ønsker Nortura PROFF å gjøre det enklere for deg å sette lokalmat på menyen.

Med 20.787 stolte bønder fordelt over hele Norge og 36 produksjonssteder fordelt på våre 13 fylker - så har vi produsenter og produksjon nær deg, som gjør veien fra beite til bord kort.

NOEN AV VÅRE BESTE RÅVARER

Med lys døgnet rundt under midnattssolen og varme fra Golfstrømmen, er Nord-Norge en grønn oase i Arktis. Det er unike beiteforhold med en vekstsesong som gir stadig påfyll av friske, saftige og næringsrike urter, frodig beitegress i krevende kyst- og fjellterreng, som gir saftig og mørt kjøtt. Kort fortalt gir dette spesielle kvaliteter til nordnorsk kjøtt, med smak fra naturen selv.