DudeFood er renere, har mindre fett og er mer syrebasert enn Streetfood. DudeFood er gjerne enkelt på overflaten, men tilberedningen handler om riktige råvarer, prosesskunnskap, lang tilberedningstid, timing, elementer laget fra grunnen og overraskende måter å presentere og servere maten på.

DudeFood-kokken har lært yrket på en bra restaurant, han har grunnleggende matkunnskap og har noen år bak seg, han er kompetent og kan koble Fine Cuisine med trender og gatemat på overraskende måter. DudeFood er robust og real mat med raffinement. Du finner den gjerne innendørs, på mathaller, gastropuber og mindre restauranter med frie profiler. Gilde og Prior har mange ulike produkter som kan brukes til DudeFood. Her har vi tatt for oss mindre brukte stykningsdeler for å inspirere deg til å tenke litt nytt.

Vi introduserer også nå tre fantastiske produkter som er revet slik du ville gjort det selv. Dette er Gilde Pulled pork, Gilde Pulled veal brisket og Prior Shredded chicken. De er et godt alternativ når du ikke har tid til langtidssteking. Håper dette magasinet kan inspirere deg til å lage noen nye retter til dine gjester. Ta en titt i vår spennende DudeFood -brosjyre!

Relaterte artikler

Mange spennende messedager i januar!

Mange spennende messedager i januar!

Etter å ha gjennomført Mixival, Gress-messen og Choice VK sitter vi igjen med mange gode inntrykk! Vi føler så vidt at vi har landet etter en serie med fantastiske messer i januar og showcasing av vårt spennende "Dudefood"-konsept!

Les mer