Blogg

Verdens eggdag - fredag 9. oktober

Marker verdens eggdag med å servere smakfulle retter av gode og sunne norske egg.

Verdens eggdag feires hver andre fredag i oktober over hele verden. Egg er en fantastisk råvare som passer til alle anledninger, det er godt til både frokost, lunsj, middag og som snacks. Bruksområdene er det kun fantasien som setter grenser for; som pålegg, i salater, til fisk, i supper og sauser, sammen med kjøtt og i bakst. I matlagingen er egget perfekt til det meste. Det hever, blanker, tykner, emulgerer, binder, gir farge og i tillegg gir god smak.

Egg er dessuten sunt og omtales ofte som naturens egen vitaminpille - eller supermat! Det inneholder alt man trenger av næringsstoffer bortsett fra vitamin C.

For spennende oppskrifter besøk Prior sine helt nye hjemmesider og få inspirasjon for hva du sette på menyen førstkommende fredag - verdens eggdag!

Prior.no - det fantastisk egget


Produktips! Prior Omelettmix Bag-in-box.


Fersk 5,0 kg  Varenr. 362751  EPD-nr. 486500

Prior Omelettmix er laget av norske egg og selv om den er fersk, inneholder den ingen konserveringsmidler. Du får heller ikke tinesvinn. Bag-in-box pakningen bidrar til enkel porsjonering – og du kan enkelt å tappe ut akkurat den mengden du trenger. Den nye pakningen er plassbesparende og fin å stable på kjøl. Omelettmix gjør det enkelt å lage omeletter, eggerøre og andre retter med egg.


Produkter

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura