Blogg

Trend & Tradisjon - et matmagasin fra Nortura PROFF

Har du sett vårt nye, flotte magasin Trend & Tradisjon? Her finner du 4 spennende temaer og masse inspirasjon! 

Åpne magasinet her!

Don't go bacon my heart

Alle liker bacon! Vi inspirerer deg til å bruke bacon på ulike måter og forteller deg om vår nyhet Prior kalkunbacon. Her kan du også lese om trendrettene Ramen og Bowls!

Lam frå Hardanger

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie. Og nå kan Nortura PROFF endelig tilby deg Gilde Lam frå Hardanger. Her kan du lese om når vi var på besøk hos lammebønder i Hardanger - og bli inspirert til å sette lammeretter på menyen.

Pizzatrender

Ja, vi elsker pizza! Vi nordmenn spiser 48 millionerpizzaer i året. Vi gir deg de hotteste pizzatrendene akkurat nå og alle produktene du trenger for å ha den beste pizzamenyen!

Tradisjonsmat

Karbonader og kjøttkaker går aldri av moten! Hva med å servere karbonadesmørbrød - eller rett og slett bare kjøttkaker i brun saus med ertestuing og poteter? Vi gir deg historien om kjøttkaka og hvorfor den står så sterkt i norsk matkultur.


Du kan lese magasinet her på nett eller bestill et eksemplar tilsendt fra oss ved å sende en mail til proff@nortura.no

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura