Blogg

Tonjes beste tips til sprø juleribbe

Tonje Nedrud fra vårt Kulinarisk Team deler sine beste tips for sprø og saftig juleribbe.



  • Tid og kjærlighet
    • Start i god tid med forberedelser, velg deg en ribbe som ikke er for mager, fettet bidrar til et saftigere resultat
  • Ruting av svor 
    • Rut svoren parallelt med beina, da blir det lettere å skjære fine biter. 
    • Hvis du ruter svoren etter damping, er den mykere og enklere å skjære i.
  • Ribba er ferdig og svoren er fortsatt ikke helt sprø? 
    • Da kan du ta den litt under grillen, pass på så den ikke blir brent. Eller bruke en creme brulee brenner.

Oppskrift til Tonjes tradisjonelle juleribbe med rødkål finner du her.


Tonje Nedrud (44) 

Kokk i vårt Kulinarisk Team og salgskonsulent for Nortura PROFF i Oslo 

Fra: Raufoss 

Favorittjulemat: Ribbe 


Oppskrifter

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura