Blogg

RIBBE

Ribbe er for mange den aller viktigste ingrediensen i julesesongen. Her gjelder det å velge god kvalitet!

Ribbe er for mange den aller viktigste ingrediensen i julesesongen. Her gjelder det å velge god kvalitet!
Da er det godt å vite at Gilde virkelig kan ribbe og har forskjellige varianter til ethvert behov.

1) Gjør alt selv fra bunnen av
For deg som vil steke ribben selv fra bunnen av på tradisjonelt vis, har vi flere varianter av rå ribbe
Vi anbefaler å dampe ribben i 45 minutter ved 240 °C først, for så å steke videre på 180 °C i ca 1,5 time.

2) Gjør noe av jobben selv
Vår varmebehandlede ribbe har vi krydret ferdig, steamet til den har oppnådd gjennomstekt kjernetemperatur og delt i praktiske porsjonsstykker.
Tin ribben og stek den i ovn på 180 °C i 15-20 minutter. Da får du garantert sprø og fin svor. Med denne ribben er det enkelt å få et jevnt og godt resultat hver gang.

3) Helt ferdig
Vår ferdigstekte ribbe er ferdig porsjonert, har kort tilberedningstid og den leveres i aluminiumsform som kan settes rett i ovnen. Ribben er grillstekt, og er et naturlig kvalitetsprodukt som ikke er sprøytet med salt. Svoren er ferdig rutet og følger du tipsene på kartongen er det enkelt å få sprø svor. Vi anbefaler oppvarming i damp i 10-15 minutter, og deretter på 200-220 °C i ca. 10 minutter.

Lykke til!

Produkter

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura