Blogg

Mulighet for sesongjobb for kokker og lærlinger til høsten

Nortura trenger ekstrahjelp ved flere av våre fabrikker for å kunne gjennomføre lammesesongen i år. Vi søker kokker og lærlinger som har tid - og relevant erfaring med håndtering av mat.

Høsten med lammesesongen på toppen av ordinær virksomhet er den desidert travleste tida for oss i Nortura. Normalt tas det inn mye utenlandsk arbeidskraft i denne perioden. Blant annet har vi mange slakteriarbeidere fra New Zealand som kommer og jobber i lammesesongen i Norge i en periode da aktiviteten er lavere i hjemlandet. I år setter koronaen en stopper for det og da må vi tenke nytt.

Vi vet at mange i vår bransje er allroundere, er vant til å jobbe med høyt tempo og mestrer et svært vidt spekter av arbeidsoppgaver i det daglige. Vi vet også at både kokker og lærlinger har erfaring med håndtering av mat og råvarer – og er vant til å ha kniv i hånda. Mange i Horeca-markedet er permittert fortsatt og derfor er det naturlig for oss når vi har mulighet, å gi dere en mulighet til å komme ut i jobb. Du får en ny erfaring, bedre kunnskap om råvarene du jobber med til daglig - og du lærer et nytt håndverk som du kan ta med deg videre i jobben din.

Vi trenger folk med erfaring fra håndtering av mat og kniv til oppgaver på skjæreavdelinger og diverse slakteoppgaver. Det er også et vidt spekter av jobber som skal fylles og som i utgangspunktet ikke krever tidligere jobberfaring fra slakting og næringsmiddelindustri. Vi trenger blant annet reservesjåfører på dyrebiler, hjelp i fjøsavdelinger, ullavdeling, huder/skinnavdeling og diverse pakkeoppgaver i skjæreavdelinger.

Hvis du har tid, mulighet og lyst til en ekstrajobb til høsten så meld din interesse innen 20. mai til fabrikksjefene ved følgende fabrikker:

Behovet for hjelp vil vare fra uke 35 til uke 43, men vil variere fra region til region.

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura