Blogg

Kampanje i april-mai

I april-mai gir vi deg gode priser på en rekke produkter som kan være nyttige å ha på menyen fremover. Vi gir deg også en kjapp oppdatering på trender i kjølvannet av krisen i vårt kampanjemagasin.

Krevende tider gir ofte kreative løsninger og endrer hvordan vi både tenker, jobber og former fremtiden. Krisen har ikke endret alle trendene som beveget seg i markedet før den startet, men den har bidratt til å sette ekstra fart på enkelte trender – og bremset andre. Men de er der!

I vårt kampanjemagasin gir vi deg en kjapp oppdatering på trendene i kjølvannet av krisen slik de ser ut akkurat nå. Vi gir deg også en rekke produkter som kan være relevante for deg i den perioden vi går inn i nå. 

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt kampanjemagasin her. 

Om bloggen

Nortura er en av landets ledende matvarebedrifter og det største merkevarehuset innen kjøtt- og eggprodukter. Konsernet er privat eiet av norske bønder som også er leverandører og råvareprodusenter. Vi er Nortura PROFF, Norges ledende leverandør av kjøtt og egg til storkjøkkenmarkedet, og dette er vår blogg.

Sulten på mer PROFF?

Kategorier

Nyheter fra Nortura